מחפש מילים לשיר "סוואח" של פריד אל אטרש מחפש מילים לשיר "סוואח" של פריד אל אטרש This topic has 4 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 16 שנים, 8 חודשים by menny_K. מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) מאת תגובות 4 במרץ 2008 בשעה 15:51 #214 menny_Kאורח אני מחפש מילים לשיר "סוואח" של פריד אל אטרש – כתובות בג''יבריש , אני רוצה ללמוד לשיר את השיר אשמח מאוד , אם משהו יעזור לי במילים אלה , תודה מראש , מני 4 במרץ 2008 בשעה 16:55 #472 Yosefמנהל בפורום שלום מני , את השיר סוואח מבצע עבד אל-חלים חאפז. תירגמתי כבר את השיר ותוכל למצוא אותו כאן בפורום , יותר מאוחר אכתוב לך את מילות השיר. 4 במרץ 2008 בשעה 23:29 #473 menny_Kאורח שלום יוסי , תודה על תשובתך קראתי את תרגום השיר סוואח – אני מעוניין לבצע את השיר , וכדי שאוכל לבצע אותו כראוי , אני צריך אותו כתוב בעברית , קרי : ג''יבריש ומנוקד , אם באפשרותך …אודה לך מאוד , מני 5 במרץ 2008 בשעה 10:35 #474 Yosefמנהל בפורום שלום מני , כתבתי את המילים כפי שביקשת לשיר סוואח של עבד אל-חלים חאפז. קישור: עבד אל חלים חאפז – סוואח בהצלחה ! 9 במרץ 2008 בשעה 19:43 #475 menny_Kאורח יוסי שלום , אני מודה לך מאוד על עזרתך במילים לשיר סוואח , שתהייה בריא אתה וכל בני ביתך מאת תגובות מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר